In Europa zijn er nog maar weinig plekken die volledig ongerept zijn en waar de invloed van de mens nagenoeg niet aanwezig lijkt. Lapland is één van deze plaatsen. Een gebied in het absolute noorden van Scandinavië waar de natuur betoverend is en waar u de mogelijkheid krijgt om even de drukte van alledag te ontsnappen. In Lapland lijkt de tijd namelijk even helemaal stil staan. Waan uzelf alleen op de wereld en geniet van al het moois dat dit unieke gebied te bieden heeft. Lees hieronder meer over een verzorgde reis door Lapland.
 

Verzorgde reis Lapland informatie:

Het land van de eland en de kerstman.

We kennen allemaal de films over het huis van de kerstman. Een sprookjesachtige en besneeuwde omgeving waar uitgestrekt bossen worden afgewisseld met bergen en meren.

Verzorgde reis LaplandDit is Lapland waar volgens de overlevering de kerstman zetelt. De winters zijn lang in dit gebied en dit zorgt voor een magische sfeer. Scheer op een sneeuwscooter door de dichte bossen en kom oog in oog te staan met de vele elanden die dit gebied rijk is. Vanaf de heuvels heeft u een oogverblindend zicht op de uitgestrektheid van dit bijzonder dunbevolkte gebied. Ideaal wanneer u even helemaal tot uzelf wilt komen. 

Ervaar Lapland op authentieke wijze.

De weersomstandigheden met lage temperaturen en veel sneeuw vragen om een aangepaste manier van leven. Een manier van leven die de lokale bevolking zich door de eeuwen heen eigen heeft gemaakt. Ervaar dit zelf ook en verplaats u in het leven van de bijzonder gastvrije lokale bevolking. Onderneem de volgende activiteiten om de Lapland ervaring compleet te maken:

  • Maak kennis met de lokale keuken
  • Overnacht in een traditionele blokhut
  • Bezoek één van de vele rendierenfarms
  • Ga ijsvissen op bevroren meren

Lapland doet u beseffen wat de belangrijke dingen in het leven zijn en hoe u hier van kunt genieten. Dit is dan ook de reden dat een bezoek aan Lapland een magische uitwerking heeft op al haar bezoekers. Wilt u meer te weten komen over de beste reistijd Lapland dan kunt u op de beste periode pagina kijken op onze website.

Informatie over vakanties en rondreizen door Lapland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.