Lees hier verder over de reizen door Fins Lapland ->

Rondreis Fins Lapland

Ontdek Fins Lapland met al haar schoonheden

Rondreis Fins LaplandLapland strekt zich uit tot het noordelijkste gedeelte van Scandinavië en strekt zich uit over Noorwegen, Zweden en Finland. Bezoek nu het Finse gedeelte van Lapland en maak kennis met één van de mooiste en meest bijzondere gebieden die Europa rijk is. De winters in dit gebied zijn lang en het gebied is voor het grootste gedeelte van het jaar bedekt met een dik pak sneeuw. Struin eindeloos door de prachtige bossen, kijk uit over de omgeving vanaf de vele bergen in het gebied of zit bij het vuur in één van deze vele gezellige dorpjes. Een rondreis voor Fins Lapland heeft het allemaal. Een sprookjesachtige ervaring door een gebied dat om vele redenen een onweerstaanbare charme heeft. Hieronder meer weetjes over een rondreis Fins Lapland.

Bekijk hier meer Lapland en Finland reizen >>

Reisorganisaties voor het boeken van een reis naar Fins Lapland:

Bekijk hier de rondreizen door Lapland (Finland):

Rondreis Fins Lapland          Rondreis Fins Lapland
Rondreis Fins Lapland           Rondreis Fins Lapland

Rondreis Fins Lapland:

Het thuis van de kerstman

Van oudsher gaan de verhalen dat de kerstman afkomstig is uit Fins lapland. Wanneer je in het gebied aankomt snap je direct waarom. Fins Lapland heeft een sprookjesachtige uitstraling en je lijkt vanuit het vliegtuig direct een kerstverhaal binnen te lopen. De korte dagen en besneeuwde boomtoppen geven het gebied een magische sfeer. Net buiten de hoofdstad Rovaniemei is het zelfs mogelijk om daadwerkelijk het huis van de kerstman te bezoeken. Een leuke activiteit voor uw kinderen, maar ook als u deze niet heeft. Verder kunt u oneindig genieten van de prachtige natuur en de gastvrije cultuur van de lokale bevolking. (Rondreis Fins Lapland informatie)

De unieke kans om het Noorderlicht te zien

Rondreis Fins LaplandFins Lapland biedt oneindig veel mogelijkheden voor haar bezoekers. Tal van ingrediënten voor een onvergetelijke rondreis. Denk hierbij aan:

  • Een overnachting in een ijshotel
  • Ontdekkingstocht met sledehonden
  • Spektakel op de sneeuwscooter
  • Doorzakken in gezellig Rovaniemi
  • Wees getuige van het Noorderlicht

Vooral dit laatste trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers naar Fins Lapland. Er zijn slechts enkele plaatsen op aarde waar u het Noorderlicht zo duidelijk en helder kunt aanschouwen. Een ervaring die niemand u meer af zal pakken. Laat u vooraf goed informeren over de mogelijkheden en de beste locaties. In Fins Lapland valt u van de ene verbazing in de andere. (Rondreis Fins Lapland informatie)

Bekijk hier alles over rondreizen door Lapland >>

Meer over Lapland en reizen:

One thought on “Rondreis Fins Lapland”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.