Rondreis door Lapland maken? Een waanzinnige belevenis!
Het gebied Lapland behelst het allernoordelijkste gedeelte van Scandinavië en een klein stukje Rusland. In de wintermaanden komt in dit gebied de zon niet op, de winter is er lang en koud. In deze periode is dan ook dikwijls het noorderlicht waar te nemen. Een rondreis door Lapland is dan ook het mooist in deze tijd van het jaar. In tegenstelling tot de wintermaanden gaat in de zomer de zon juist helemaal niet onder. Het landschap wordt gekenmerkt door open vlaktes, uitgestrekte bossen, vele meren en bergachtig gebied. Lapland wordt dan ook wel eens de laatste echte wildernis van Europa genoemd.
 

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

Reis boeken:

Ga hier naar het overzicht van TUI

Ga hier naar het overzicht van Voigt Travel

Rondreis door Lapland:

Wat maakt een rondreis door Lapland zo mooi?

Rondreis door LaplandEen reis door Lapland is alles behalve een luie strandvakantie. Uiteraard genoeg tijd om te relaxen (denk aan bijvoorbeeld een sauna) maar zeer geschikt om lekker veel te ondernemen. We zetten hier enkele punten op een rijtje waarom een reis door Lapland u een onvergetelijke ervaring zou moeten bezorgen;

  • overnachten in het sneeuwkasteel
  • een langlauftocht maken
  • bezichtigen van het noorderlicht
  • een huskey- en/of rendiersafari
  • een sneeuwscootertocht maken
  • ijswakvissen óp een bevroren meer
  • ontmoeting met de kerstman

Uiteraard beschikt het gebied Lapland over een zeer groot aantal skipistes dus de ski’s en/of snowboards kunnen ook alvast ingepakt! 

Is een rondreis door Lapland niet erg duur?

Een rondreis door Lapland hoeft zeker niet duur te zijn, afhankelijk natuurlijk van hoelang de reis mag duren en in welk seizoen van het jaar. U kunt kiezen voor een all-in vakantie inclusief professionele begeleiding, maar ook zelf uw vakantie bepalen door middel van bouwstenen. U bepaalt dan zelf wat u onderneemt en waar u de tijd wilt doorbrengen.

Er is een grote verscheidenheid aan vakantie-aanbieders met een ruim aanbod aan verschillende indrukwekkende Lapland vakanties. Laat u verrassen door dit sensationeel stukje aarde en beleef de ultieme droomvakantie! 

Meer informatie over Lapland, vakanties en rondreizen door dit gebied:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.