Lees hier verder over de Lapland reis ->

Reizen naar Lapland

Lapland: Een avontuur van ongeëvenaarde schoonheid.

Reizen naar LaplandEr zijn van die plekken op aarde waar de tijd even stil lijkt te staan en waar de omgeving een magische sfeer veroorzaakt. Lapland is één van de plekken. In het absolute noorden van Europa ligt een prachtige gebied verscholen (Reizen naar Lapland informatie). Een gebied met lange winters en korte dagen. Een gebied van de natuur nog ongerept is. Een gebied waar de lokale bevolking nog hand in hand leeft met de elementen. Kortom een unieke omgeving, waar u op een bijzondere manier kunt genieten van uw vakantie. Ontsnap aan de sleur van alledag en kom dichter bij uzelf in betoverend Lapland. Het enige gebied ter wereld waar het altijd kerst lijkt te zijn. (Reizen naar Lapland informatie)

Bekijk hier meer reizen naar het mooie Lapland >>

Reis boeken naar Lapland bij een reisorganisatie:

Bekijk hier de reizen naar Lapland:

Reizen naar Lapland          Reizen naar Lapland
Reizen naar Lapland           Reizen naar Lapland

Reizen naar Lapland:

Besneeuwd boomtoppen en bevroren meren!

Lapland staat bekend om haar prachtige en ongerepte natuur. Het landschap wordt gekenmerkt door eindeloze bossen, uitgestrekte vlakt, steile bergen en vele sprookjesachtige meren. Wanneer u de omgeving aan het verkennen bent is de kans groot dat u oog in oog komt te staan met een eland. Lapland is een gebied waar mens, dier en natuur op een natuurlijke wijze in elkaar op gaan. Geniet van het besneeuwde landschap en trek er op uit op een sneeuwscooter of onderneem een sledehondentocht. Dit is de manier om het gebied op authentieke wijze te leren kennen. (Reizen naar Lapland informatie)

Een eeuwenoude cultuur om van te houden!

Lapland ligt relatief afgelegen en de lokale bewoners hebben door de eeuwen heen hun eigen cultuur en tradities ontwikkeld. Hierbij speelt de natuur een belangrijke rol. Geniet van de vele gebruiken en tradities en maak kennis met de bijzonder gastvrije bevolking. Een bevolking die trots is op Lapland en u over hun leven wil leren. Tijdens uw bezoek zou u absoluut de volgende activiteiten moeten ondernemen om het echte Lapland-gevoel te ervaren:

  • Ervaar de lokale keuken met vele streekgerechten
  • Overnacht in een traditionele blokhut
  • Bezoek één van de vele lokale feesten
  • Ga met een gids op rendierensafari
  • Laat u naar het Noorderlicht leiden
  • Ga ijsvissen op de bevroren meren

Bekijk hier alles over Lapland reizen >>

Een ervaring om nooit te vergeten! Hieronder komt u meer te weten over vakanties en rondreizen door Lapland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.