Lees hier verder over de reis naar Lapland in de zomer ->

Reizen naar Lapland zomer

In de zomer naar Lapland, boek deze prachtige belevenis!

Reizen naar Lapland zomerHoewel het prachtige Lapland een echte winterbestemming is, is het er in de zomer ook prima vertoeven. Er zijn namelijk een aantal elementen aan een dergelijke vakantie in het zomerse seizoen die men in de winter niet mee kan maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de midzomernachten, waarbij ‘s nachts niet donker wordt? Heerlijk om ergens in een huisje midden in het bos te genieten van dit bijzondere fenomeen waarbij u die paar extra uren licht nog net kunt meepakken voor avontuurlijke activiteiten. Hieronder kunt u meer informatie terugvinden over reizen naar Lapland in de zomer (Reizen naar Lapland zomer informatie).

Bekijk hier de mooiste reizen naar Lapland in de zomer >>

Reizen naar Lapland zomer, meer informatie:

Bijzonder verblijf
Een vakantie in Lapland in de zomer is de perfecte tijd om het land eens van een andere kant te bekijken. De schilderachtige groene natuur neemt u mee naar een oorverdovende stilte op plekken waar u écht alleen bent. Volledige rust en totale ontspanning zijn de kernwoorden voor een bijzonder verblijf in het zomerse Lapland. Verblijf hoe en waar u wilt op verschillende manieren, zoals:

  • Kamperen in het wild
  • Lodges in het bos
  • Hotel
  • Reizen naar Lapland zomerRorbu (vissershut)
  • Camper

Bekijk hier het actuele reisaanbod voor Lapland:

Reizen naar Lapland zomer          Reizen naar Lapland zomer
Reizen naar Lapland zomer           Reizen naar Lapland zomer

Adembenemende schoonheid, dat is Lapland absoluut!
Er zijn verschillende manieren om in de zomer Lapland te ontdekken. Maak een roadtrip met een huurauto en gooi een tentje achterin de auto. Zoek zelf een avontuurlijke plek uit waar u de desbetreffende nacht wilt overnachten. Wildkamperen is namelijk toegestaan in Lapland, zodat u de mooiste plekken van het land helemaal voor uzelf kunt hebben. Ontdek de ruige natuur op haar best met de oneindige naaldbossen, de magische meren en de wilde rendieren. U kunt er tevens voor kiezen om een geheel verzorgde rondreis te boeken, waarbij overnachtingen in bijvoorbeeld lodges of hotels zijn geregeld (Reizen naar Lapland zomer informatie). Daarbij kunnen er ook nog diverse excursies worden geboekt, zoals een hike door de bergen of een kanotocht over de mooiste wateren van het noorden.

Bekijk hier meer over Lapland reizen in de zomer >>

Meer informatie over reizen in Lapland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.