Lees hier verder over de reizen in de winter naar Lapland ->

Reizen naar Lapland winter

Lapland: De garantie voor een onvergetelijke winter.

Reizen naar Lapland winterVolgens velen kun je nergens beter het wintergevoel ervaren dan in Lapland (Reizen naar Lapland winter tips). De prachtige omgeving, goede faciliteiten en heerlijke ontspannen sfeer maken dit tot een bijzonder populaire vakantiebestemming. Lapland ligt in het uiterste noorden van Scandinavië en door de ligging dicht bij de poolcirkels zijn de winters lang en wordt het landschap grote delen van het jaar beheerst door een dikke laag sneeuw. Het leven in Lapland is volledig afgestemd op deze omstandigheden en gezamenlijk zorgt dit voor een heerlijke sfeer. Het is een absolute aanrader om dit gezellige wintergevoel zelf mee te maken en te reizen naar Lapland in de winter. Bekijk hieronder meer informatie over Lapland reizen in de winter.

Bekijk hier meer over reizen door Lapland in de winter >>

Reizen naar Lapland winter:

Maak kennis met de betoverende natuur van Lapland

Het landschap van Lapland is prachtig en ongerept. Het uitgestrekte gebied is dunbevolkt en u kunt dan ook urenlang rondtrekken zonder iemand tegen te komen. Gedurende deze ontdekkingstocht zult u van de ene verbazing in de andere vallen. Tijdens deze tochten zult u zien hoe divers het landschap hier is. Het landschap van Lapland wordt gedomineerd door:

  • Enorme naaldbossen
  • Hoge bergen
  • Schilderachtige meren
  • Uitgestrekte vlaktes

In dit diverse landschap kunt u vele wilder dieren spotten. Denk hierbij aan elanden, wolven of zelfs beren. Dieren die moeiteloos samenleven met de lokale bevolking. (Reizen naar Lapland winter informatie)

Bekijk hier de reizen naar Lapland in de winter:

Reizen naar Lapland winter          Reizen naar Lapland winter
Reizen naar Lapland winter           Reizen naar Lapland winter

Kies voor uniek verblijf en vervoer

Wanneer u in Lapland bent zult u zich aan moeten passen aan de omstandigheden die in dit gebied van toepassing zijn. Voor de volledige beleving kunt u verblijven in een traditioneel houten huis of zelfs in het wereldberoemde ijshotel. Een hotel dat volledig is opgebouwd uit ijsblokken. Ook is het vervoer anders dan u gewend bent. Door de vele sneeuw zijn vele wegen moeilijk of niet begaanbaar. U voortbewegen kan te voet, per sneeuwscooter of u kunt kiezen voor een sledehondentocht. Dit is al een ervaring op zich en maakt het plaatje helemaal compleet. Geniet van de hartelijkheid van de lokale bevolking die u veel van hun prachtige gebied willen laten zien. Met een beetje geluk krijgt u zelfs de mogelijkheid om het Noorderlicht te aanschouwen. (Reizen naar Lapland winter informatie)

Bekijk hier de winterreizen voor Lapland en omgeving >>

Heel veel plezier met het uitzoeken van een Lapland rondreis of een vakantie in Lapland.

Meer informatie over vakanties en rondreizen in Lapland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.