Lees hier verder over de reizen in Lapland ->

Reizen Lapland Nederland

Lapland: Een bijzondere wereld op een paar uur vliegen.

Reizen Lapland NederlandWe reizen de wereld over om de meest bijzonder plekken op aarde te bezoeken. In ons eigen Europa, op slechts een paar uur vliegen vanuit Nederland, ligt echter al een fascinerend gebied dat de concurrentie aankan met veel andere top bestemmingen. In het uiterste noorden van Scandinavië ligt betoverend Lapland (Reizen Lapland Nederland informatie). Het land met de lange winters en een kerstsfeer die bijna het hele jaar lijkt te duren. Het thuisland van de kerstman en een natuur die nog ongerept is en waar de dieren het nog voor het zeggen hebben. Reizen naar Lapland vanuit Nederland is een heel bijzondere ervaring. Lapland heeft namelijk alles in zich om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Bekijk hier meer over reizen door Lapland >>

Reis Lapland Nederland boeken bij een reisorganisatie:

Bekijk hier de reizen voor Lapland, vakanties en rondreizen:

Reizen Lapland Nederland          Reizen Lapland Nederland
Reizen Lapland Nederland           Reizen Lapland Nederland

Reizen Lapland Nederland, meer informatie:

Een betoverend sneeuwlandschap

In Lapland duren de winters lang en zijn de dagen kort. Doordat het gebied dicht bij de poolcirkel ligt schieten de temperaturen hier vaak ver onder het nulpunt. Het landschap gaat nagenoeg onafgebroken schuil onder een dik pak verse sneeuw. Dit levert betoverende plaatjes op. Het landschap in Lapland is bijzonder gevarieerd en de invloed van de mens is hier volledig onzichtbaar. In Lapland vind je onder andere:

  • Ongerepte en uitgestrekte bossen
  • Machtige vlaktes
  • Schilderachtige meren
  • Indrukwekkende fjorden
  • Eeuwige gletsjers
  • Woeste bergtoppen

Voor natuurliefhebbers is dit daarmee een fantastische plek. Een grote kans dat u tijdens uw ontdekkingstocht oog in oog komt te staan met een eland of een wolf of beer ziet lopen in de verte. (Reizen Lapland Nederland informatie)

Cultuur van Lapland:

De cultuur van Lapland werkt aanstekelijk

Al eeuwenlang wordt het gebied bewoond en hebben mensen geleerd om om te gaan met de bijzondere omstandigheden in het gebied. Het is bijzonder interessant om kennis te maken met de lokale bevolking en hun gastvrije cultuur. Leer meer over hun tradities en gebruiken, geniet van heerlijke streekgerechten en verplaats je op traditionele wijze. Hierbij kun je denken aan een rendierensafari of een sledehondentocht. Fantastische ervaring in een fantastisch gebied. Verblijf op unieke locaties zoals glazen iglo’s of een heus ijshotel. Wanneer u Lapland eenmaal hebt bezocht, zal deze bestemming u altijd bijblijven. Bekijk hieronder meer informatie over Lapland reizen.

Bekijk hier meer bijzondere Lapland rondreizen >>

Informatie over Lapland reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.