Lees hier verder over de Lapland reizen in januari ->

Reis Lapland januari

Lapland: Beleef een winter zoals u nog nooit gedaan heeft.

Reis Lapland januariIn Nederland is het al enige tijd geleden dat we een daadwerkelijke strenge winter hebben ervaren. Een winter met een dik pak sneeuw is inmiddels al enkele jaren geleden. Voor de mensen die het echte wintergevoel zijn verloren is een bezoek aan Lapland een echte aanrader (Reis Lapland januari informatie). Dit gebied in het uiterste noorden van Scandinavië ligt dicht bij de poolcirkel en ken lange winters waar de temperaturen ver onder het vriespunt zakken en waar er gedurende een groot gedeelte van het jaar een dik pak sneeuw ligt. In combinatie met een prachtig ongerept landschap is dit een prachtige plek om de winter door te brengen. Boek vandaag nog uw reis naar Lapland in januari.

Bekijk hier meer over reizen door Lapland voor januari >>

Reis Lapland januari:

Een landschap als een kerstkaart!

Het landschap van Lapland is het beste te omschrijven als een kerstkaart. De natuur is hier puur en dieren als elanden, wolven en beren zijn hier absoluut geen uitzondering. Het gevarieerde landschap is een droom voor iedere avonturier. Zo heb je in Lapland:

  • Indrukwekkende naaldbossen
  • Schilderachtige meren
  • Machtige bergen
  • Uitgestrekte vlakten

U kunt eindeloos door het landschap trekken zonder iemand tegen te komen. In dit dunbevolkte gebied voelt u zich vaak alleen op de wereld. De manier om helemaal tot rust te komen. Wordt één met de natuur en geniet van alles wat het leven bijzonder maakt. (Reis Lapland januari informatie)

Bekijk hier de reizen naar Lapland in januari:

Reis Lapland januari          Reis Lapland januari
Reis Lapland januari           Reis Lapland januari

Verblijf op de meest unieke plaatsen!

Een verblijf in Lapland is op zichzelf al bijzonder genoeg en er is in de omgeving enorm veel te doen. Maak uw verblijf nog bijzonderder door te verblijven in één van de bijzondere locaties die dit gebied rijk is. Denk hierbij aan glazen iglo’s of een heus ijshotel. Op deze manier overnacht u daadwerkelijk in de stijl van de regio. Maak hierbij ook kennis met de lokale bevolking die u graag meer laten zien over hun manier van leven. De eeuwenoude tradities en gebruik zijn bijzonder interessant en aanstekelijk. Een bezoek aan Lapland is een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten. Lapland beklijft en u zult dan ook snel weer terug willen keren.

Meer pagina’s over vakanties en rondreizen in Lapland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.