Lees hier verder over de reizen door Lapland en ijshotels ->

Reis Lapland ijshotel

Ervaar op en top Lapland in een ijshotel!

Reis Lapland ijshotelLapland is een gebied van extremen. Het meest noordelijke gebied van Scandinavië wordt gekenmerkt door ongerepte natuur en een landschap dat door de lage temperaturen vaak verborgen gaat onder een dikke laag sneeuw. Deze ongereptheid maken Lapland direct ook uitermate aantrekkelijk voor mensen die het avontuur niet schuwen en kunnen genieten van de afgelegen pracht en praal die het gebied te bieden heeft. Een reis naar Lapland blijft alle bezoekers meestal de rest van hun leven bij. Dit geldt zeker voor de mensen die hun reis naar Lapland in het ijshotel doorbrengen. Lapland blijft je verbazen. Hieronder meer over een reis door Lapland en het overnachten in een ijshotel (Reis Lapland ijshotel informatie).

Bekijk hier meer over het overnachten in een ijshotel op Lapland >>

IJshotels boeken en rondreizen door Lapland:

Bekijk hier de reizen naar Lapland en ijshotels:

Reis Lapland ijshotel          Reis Lapland ijshotel
Reis Lapland ijshotel           Reis Lapland ijshotel

Reis Lapland ijshotel:

  • Verblijf in een heus ijshotel

In Lapland zijn een aantal ijshotels gebouwd. Zoals de naam al doet vermoeden zijn deze hotels volledig van ijs gemaakt. Jaarlijks wordt het hotel opnieuw opgebouwd voor de wintermaanden. Tientallen vrijwilliger zorgen er voor dat het hotel binnen korte tijd oprijst in het prachtige landschap van Lapland. Iedereen kan vervolgens een hotelkamer boeken als ware het een regulier hotel. Kies voor de ultieme sfeer van het hotel en in tegenstelling tot ieders verwachtingen is het hotel bijzonder comfortabel. Een unieke ervaring die perfect in lijn is met haar omgeving. Wordt één met de natuur en overnacht op deze unieke omgeving midden in de bossen, omgeven door metershoge sneeuwlagen.

  • In Lapland is er altijd wat te doen

In Lapland is het niet mogelijk om op dezelfde manier te leven zoals u gewend bent in Nederland. Zo zijn er geen wegen of zijn ze slecht begaanbaar. Ook is het gebied bijzonder weid en afgelegen. Dit zorgt ervoor dat u uw manier van leven aan zult moeten passen aan de het gebied. Het gebied waar de natuur nog de baas is. Kies voor typische activiteiten voor dit gebied en leer het lokale leven kennen.

  • Reis Lapland ijshotelLanglaufen door de bossen
  • Een excursie met een sneeuwscooter
  • Een sledehondentocht over de vele vlakte
  • Vis je diner op een bevroren meer
  • Maak kans op het zien van het Noorderlicht
  • Ga op rendierensafari

Bekijk hier meer over individuele en groepsreizen door Lapland >>

Veelzijdig Lapland: een avontuur voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.