Lees hier verder over de Lapland reizen in december ->

Reis Lapland december

Lapland in december: winterwonderland

Reis Lapland decemberEen bezoek aan Lapland maakt op nagenoeg al haar bezoekers een onuitwisbare indruk. Dit komt grotendeels door de unieke sfeer die in dit gebied hangt. Vooral de winters zijn sprookjesachtig. Het landschap gaat verscholen onder een dik pak sneeuw. De temperatuur daalt tot ver onder het vriespunt en op deze momenten is de natuur betoverend mooi. Geniet na een lange dag van welverdiende ontspanning in een traditionele sauna of een heerlijke lokale maaltijd. In Lapland weet men hoe de winter ervaren dient te worden. Een reis naar Lapland is dan ook een unieke mogelijkheid om dit zelf een keer mee te maken. Hieronder meer informatie over een reis door Lapland in de maand december, wat er te doen is aan excursies en het opdoen op bijzondere ervaringen. (Reis Lapland december informatie) Klik op onderstaande blauwe link om de prachtige reizen naar Lapland terug te vinden.

Bekijk hier de december reizen door Lapland >>

December vakanties voor Lapland:

Bekijk hier het actuele reisaanbod voor december in Lapland:

Reis Lapland december          Reis Lapland december
Reis Lapland december           Reis Lapland december

Reis Lapland december:

Een onvergetelijke kerst in Lapland!

Kerst in Lapland is werkelijk magisch, al hangt er gedurende de gehele winter een kerstsfeer in het gebied. In ieder geval heeft u in Lapland altijd de absolute garantie op een witte kerst. Het is dan ook niet voor niets dat volgens alle verhalen de kerstman afkomstig is uit dit gebied. In Fins Lapland is het zelfs mogelijk om de residentie van de kerstman te bezoeken. De korte dagen, de heldere sterrenhemel en het besneeuwde landschap zorgen voor de gezellige kerstsfeer die we in Nederland al enkele jaren niet meer kennen. Maak kennis met de unieke wijze waarop de lokale bewoners hun kerst vieren en maak onderdeel uit van de festiviteiten. (Reis Lapland december informatie)

Het Noorderlicht en andere onvergetelijke ervaringen!

Reis Lapland decemberWanneer u naar Lapland reist hoeft u zich niet te vervelen. Zo zijn er voldoende activiteiten die u kunt ondernemen. Vooral de lokale manier van leven is bijzonder interessant. Er zijn veel verschillende manieren waarop u hier kennis mee kunt maken. Denk hierbij aan:

  • Verblijf bij een lokale familie
  • Ga op rendierensafari
  • Maak een langlauftocht door de bossen
  • Maak kennis met lokale gerechten
  • Vang je eigen vis op bevroren meren

Allemaal fantastische en onvergetelijke ervaringen, met mogelijk als absoluut hoogtepunt het Noorderlicht. Dit natuurverschijnsel is nergens beter te aanschouwen dan in Lapland. Dit magische groene licht is in december vaak waar te nemen en maakt uw bezoek aan Lapland compleet. Meer over een rondreis door Lapland: https://rondreislapland.nl/rondreis-lapland-december/.

Bekijk hier alles over Lapland rondreizen >>

Meer over vakanties en rondreizen in Lapland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.