Een 8-daagse ontdekkingstocht door onbeschrijflijk Lapland.

Een bezoek aan Lapland is een overweldigende ervaring voor al haar bezoekers. Bij een reis naar Lapland belandt je in een magische omgeving. Een omgeving waarin de prachtige natuur en traditionele bevolking volledig in elkaar zijn opgegaan. Door de noordelijke ligging van Lapland is het gebied een groot gedeelte van het jaar bedekt met een dik pak sneeuw. De meren vriezen grotendeels dicht en de wegen zijn moeilijk begaanbaar. Een prachtige ervaring om juist onder deze omstandigheden te genieten van de meest zuivere lucht van Europa en de pracht van moeder natuur te aanschouwen. Waan je alleen op de wereld, ver van de drukte van onze Westerse maatschappij. Maak een reis naar Lapland van 8 dagen en maak kennis met een fantastisch gebied met een bijzonder gastvrije bevolking. 

Reis Lapland 8 dagen | meer informatie

Ontdek de omgeving op bijzondere wijze.

Reis Lapland 8 dagenIn de strenge en lange winters in Lapland zijn de wegen moeilijk begaanbaar. Toch hebben de lokale bewoners volop mogelijkheden om de auto te vervangen en het gebied te verkennen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Huur een spectaculaire sneeuwscooter
  • Kies voor een authentieke sledehondentocht
  • Laat je voorttrekken op traditionele rendiersafari
  • Ga wandelen met speciale sneeuwschoenen
  • Leg grote afstanden af per helikopter

Ook in de rest van hun leven hebben de lokale bewoners hun leven volledig afgestemd op de omstandigheden. Ervaar het zelf en maak onderdeel uit van dit bijzondere levensritme. 

Moeder natuur op haar allermooist.

De wereld kent vele prachtige plekjes, maar Lapland staat absoluut in de hoogste regionen. De prachtige bossen, meren en bergen zijn onaangeroerd en er heer hier naast de plaatselijke dieren en serene rust. Ongerepte schoonheid onder een veelal heldere sterrenhemel. Met een beetje geluk bent u tijdens uw reis zelfs getuige van het wereldberoemde Noorderlicht. Een bijzonder lichtschijnsel dat alleen zichtbaar is in de poolgebieden.

Dit is een ervaring die iedereen eens in zijn leven heeft moeten meemaken. Lapland is daarmee een onderscheidende vakantiebestemming met een eigen gebruiksaanwijzing. Iedereen die dit gebied bezoekt raakt betovert door haar schoonheid en de magische sfeer die hier hangt. 

Meer te weten komen over een mooie reis door Lapland? Bekijk hieronder enkele andere pagina’s die misschien interessant zouden kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.