Een onvergetelijke rondreis door Fins Lapland.

Lapland ligt in het uiterste noorden van Scandinavië en beslaat Noorwegen, Zweden en Finland. In elk land heeft het gebied een eigen karakter en haar eigen bijzonderheden. Fins Lapland staat bijvoorbeeld bekend om haar oogverblindende natuur en de thuishaven van de kerstman. Met een reis door Fins Lapland waan je jezelf gedurende het gehele jaar in kerstsferen. Hiermee is het een magische bestemming die iedereen zal verbazen. Vlieg vanuit Nederland naar de hoofdplaats Rovaniemi en ontdek op traditionele wijze de omgeving, maak kennis met de lokale bevolking en dwaal door de gezellige stadjes. Een heerlijke bestemming waar de tijd stil lijkt te staan. 

Reis Fins Lapland:

Ontelbare meren en ongerepte natuur!

Reis Fins LaplandVanuit Rovaniemi is het mogelijk om het fascinerende landschap van Fins landschap te ontdekken. In Fins Lapland liggen talloze schilderachtige meren die in dit winterlandschap een fantastische uitstraling krijgen. Te midden van uitgestrekte en woeste bossen en hoge bergen lijkt de omgeving rechtstreeks uit een kerstsprookje te komen.

Dit klopt ook wel aardig, want volgens de overlevering woont de kerstman in dit gebied. Het is zelfs mogelijk om zijn huis te bezoeken. De sfeer in de regio is onbeschrijflijk. U voelt zich alleen op de wereld en voelt u één met de machtige natuur die het hier al duizenden jaren lang voor het zeggen heeft. 

Leef als de lokale bevolking!

Vanwege de weersomstandigheden in het gebied is het leven in Fins Lapland heel anders dan u gewend bent in Nederland. De vele sneeuw en de lage temperatuur zorgt ervoor dat de lokale bevolking hun manier van leven hier op aan heeft moeten passen. Ervaar dit zelf en onderneem de volgende activiteiten:

  • Ga mee op een traditionele sledehondentocht
  • Vang je diner met ijsvissen op bevroren meren
  • Ontdek de veelzijdige lokale keuken
  • Bezoek een authentieke rendierenboerderij

Activiteiten

En zo zijn er nog tal van activiteiten die u in Fins Lapland kunt ondernemen. Geniet vooral van de unieke en magische sfeer die hier hangt. Verbaas u over de gastvrijheid van de lokale bevolking. Fins Lapland: een gebied om van te houden. Meer informatie te weten komen over de beste reistijd voor Lapland: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-lapland/

Meer informatie over vakanties en rondreizen door Lapland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.