De reis van je leven: Lapland! Een arctische droomwereld! Kom op deze pagina de prijs van een Lapland reis te weten.
Lapland is betoverend. Geen wonder dat u zich aan het oriënteren bent op Lapland reizen; prijzen zijn dan een belangrijke factor. Aan de hand van uw budget kunt u de rondreis samenstellen die aansluit op uw wensen. Er is volop keuze. Lapland heeft iedereen iets te bieden. Cultuur, historie, natuur: Lapland heeft het allemaal. Hieronder vindt u meer informatie over Lapland reizen prijzen, rondreis-mogelijkheden, informatieve over een sportieve vakantie en meer. De gemiddelde prijs van een Lapland zit tussen de 750 euro en 2500 euro, dit is afhankelijk van de reisorganisatie waar u de reis naar Lapland wilt gaan boeken.

De prijs van een reis naar Lapland

Lapland reizen prijzenLapland is een gebied wat zich uitstrekt over meerdere landen: het aller-noordelijkste gedeelte van Rusland, Finland, Zweden en Noorwegen. Door een rondreis te maken door het gebied kunt u de uitgestrektheid van Lapland verkennen en meerdere landen aan doen. Ervaar hoe de oorspronkelijke bevolking van Lapland, de Samen, hier leefden.

In Lapland is er van alles te beleven. Daarom is een rondreis bij uitstek ideaal: zo kunt u veel zien en doen. Wellicht staan de volgende hoogtepunten op uw wensenlijstje:

  • Het noorderlicht zien: Aurora Borealis
  • Slapen in het IJshotel
  • Op een sledehondentocht gaan
  • Varen door de fjorden
  • Op expeditie naar de Noordkaap

In Lapland vindt u rust

Lapland is uitermate geschikt om te genieten van rust. Sprookjesachtige taferelen in de sneeuw, uitgestrekte wandeltochten, prachtige wateren: waar u ook kijkt, treft u schoonheid aan. U kunt verblijven in een houten lodge midden in de natuur. Genieten van heerlijk eten, hier en daar een wandelingetje… De omgeving nodigt u uit om volkomen te ontspannen.

Een sportieve vakantie

U kunt de rondreis zo actief maken als u zelf wilt. U kunt in Lapland kilometers lang wandelen zonder een andere levende ziel tegen te komen. Ook is het mogelijk om te skiën, langlaufen en wandelen in sneeuwschoenen. Of wat dacht u van leren rijden op een sneeuwscooter? De echte durfals onder ons kunnen na een lange, actieve dag gaan afkoelen in een ijswak.

Meer artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.