Lapland: Een winterbestemming met karakter. Geniet van een mooie reis naar Lapland in  de maand januari.
In de winter trekt een groot gedeelte van Nederland naar de Alpen voor een welverdiende wintersportvakantie. Hierbij is er vaak sprake van overvolle pistes en overvolle accommodaties. Er zijn echter veel alternatieven te bedenken waarbij Lapland een bijzonder interessante is. Naast de skimogelijkheden in het noorden van Scandinavië kunt u hier genieten van een fantastische natuur, een aanstekelijke cultuur en bovendien een ongereptheid die nog niet door het massatoerisme is opgeslokt. Een bijzonder interessant alternatief als u op zoek bent naar een veelzijdige winterbestemming. Naar Lapland reizen in januari is de garantie op een onvergetelijke vakantie. 
 

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

Reis boeken:

Ga hier naar het overzicht van TUI

Ga hier naar het overzicht van Voigt Travel

Lapland reizen januari:

Meer dan alleen skimogelijkheden

Lapland reizen januariLapland beschikt over vele mogelijkheden om te skiën. Zo zijn er diverse goed verzorgde pistes en zijn er vele langlaufroutes uitgezet. Hierbij trekt u door een prachtig uitgestrekt landschap dat gedomineerd wordt door bossen, meren, bergen en vlakten. Naast de piste heeft Lapland ook bijzonder veel te bieden aan haar bezoekers. Maak kennis met een cultuur die fascinerend en verbazingwekkend is tegelijk. Overweeg de volgende activiteiten:

  • Onderneem een traditionele huskytocht
  • Bezoek een rendierenboerderij
  • Verblijf in een heus ijshotel of glazen iglo
  • Ga ijsvissen op de bevroren meren
  • Verken de omgeving op een sneeuwscooter

Lapland is een verborgen parel in het noorden van Europa en de manier waarop de mensen hier omgaan met de weersomstandigheden is bijzonder en indrukwekkend tegelijk. Dat is heel wat anders dan hetgeen wij in ons dagelijks leven gewend zijn.

Een eeuwenoude cultuur en tradities

Wanneer u een bezoek brengt aan Lapland kunt u niet heen om de gastvrije lokale bevolking. Deze zullen alles in het werk stellen om u een onvergetelijk verblijf te geven. Vaak zijn ze bereid om u een inkijkje te geven in hun fascinerende leven en u meer te laten zien van de prachtige omgeving.

Hierbij is volledige harmonie met de omgeving het sleutelwoord. De cultuur bevat vele tradities en gebruiken waar u als bezoeker ook gewoon onderdeel van kunt zijn. Een unieke ervaring op slechts enkele uren vliegen vanuit Nederland. Een bijzonder alternatief voor een wintervakantie. 

Meer informatie over Lapland reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.