Een individuele rondreis door Lapland: een onvergetelijke ervaring.

Schuwt u het avontuur niet en wilt u kennismaken met een gebied dat beschikt over een ongerepte natuur en een fascinerende cultuur? Dan is een reis naar Lapland een erg goed alternatief. In het noorden van Scandinavië ligt een gebied dat nog niet is opgeslokt door het massatoerisme en waar de hand van de mens nog niet zichtbaar is. In Lapland heeft de natuur het voor het zeggen. De winterse sfeer in dit gebied nabij de poolcirkel heeft een magische uitwerking op het gebied. Bedekt met een dik pak sneeuw lijkt het hier gedurende een groot gedeelte van het jaar kerst te zijn. Naar Lapland reizen kan individueel of met een groep, maar is in alle gevallen onvergetelijk. 

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

Reis boeken:

Ga hier naar het overzicht van TUI

Ga hier naar het overzicht van Voigt Travel

Lapland reizen individueel:

  • Maak kennis met een fascinerende cultuur

Lapland reizen individueelIn Lapland woont een traditioneel volk dat heeft geleerd om te leven met de omstandigheden die in dit gebied gelden. Respect voor het weer en de natuur staan hierbij centraal. Het is fascinerend om kennis te maken met deze bijzondere manier van leven. Een levens vol tradities en eeuwenoude gebruiken. De gastvrije bevolking laat u graag kennismaken met hun leven en geeft u de kans om dit zelf aan den lijve te ondervinden. Zo kunt u tijdens uw verblijf de volgende activiteiten overwegen:

  • Een verblijf in een traditioneel houten huis
  • Verplaats uzelf op ski’s of per slee
  • Maak kennis met de gevarieerde lokale keuken
  • Bezoek een rendierenboerderij

Een werkelijk ongerepte natuur

Het landschap in Lapland is gevarieerd en indrukwekkend. De bossen zijn eindeloos en is het huis van vele lokale dieren zoals elanden, wolven en beren. De bergen in de omgeving geven een prachtig uitzicht over de vele vlaktes en meren die het gebied rijk is. Ook is dit een uitstekende plek om het magische Noorderlicht te aanschouwen.

Een werkelijk unieke ervaring die jaarlijks vele duizenden bezoekers naar dit gebied trekt. Lapland is een bijzonder gebied dat met geen enkele andere bestemming vergeleken kan worden. Daarom heeft het ook een betoverende uitwerking op al haar bezoekers. Gun uzelf ook deze ervaring. 

Meer informatie over vakanties en rondreizen door Lapland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.