Lees hier verder over de Lapland reizen en overnachten in een iglo ->

Lapland reizen iglo

Verblijf op de allermooiste locaties van uniek Lapland.

Lapland reizen igloLapland is een gebied dat voor velen nog een volledig raadsel is. In het noorden van Scandinavië gelegen en grotendeels afgesloten voor het drukke bestaan in de stad. Het leven voltrekt zich hier nog op traditionele wijze en het prachtige landschap wordt gedomineerd door sneeuw en lage temperaturen. Lapland is een bestemming voor avonturiers en mensen die intens kunnen genieten van de ongerepte natuur en de magische sfeer die in dit gebied heerst. Lapland heeft een betoverende uitwerking op haar bezoekers en heeft voor iedereen wat moois te bieden. Boek bijvoorbeeld één van de Lapland reizen in een iglo (Lapland reizen iglo).

Bekijk hier de iglo overnachtingen op Lapland en meer reizen >>

Lapland reizen iglo:

Verblijf op een unieke locatie

Lapland beschikt over verschillende comfortabele accommodaties zoals hotels en traditionele blokhutten. U kunt er echter ook voor kiezen om te overnachten in één van de meest bijzondere verblijfplaatsen van geheel Lapland. Het is namelijk mogelijk om een iglo te huren. Verblijf op deze wijze zoals de lokale bevolking dit jaren geleden heeft gedaan. De iglo is voorzien van een glazen dak waardoor u vanuit uw bed een fantastische uitzicht over de omgeving en de extreem heldere sterrenhemel heeft. Met een beetje geluk ervaart u hier hoe het is om de aurora, oftewel het Noorderlicht, te aanschouwen. De groene schijnsel is een wonder van de natuur en nergens zo goed te zien als in Lapland. Een ervaring om nooit te vergeten. (Lapland reizen iglo informatie)

Het actuele reisaanbod voor Lapland:

Lapland reizen iglo          Lapland reizen iglo
Lapland reizen iglo           Lapland reizen iglo

Ontdek de omgeving op traditionele wijze

Het landschap van Lapland wordt beheerst door dikke lage sneeuw, waardoor de wegen moeilijk toegankelijk zijn. Op ontdekkingstocht door de mooie natuur kan dus vaak niet met de auto. U zult hierbij terug moeten vallen op de lokale vervoersmiddelen die anders zijn dan wij gewend zijn. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Een sledehondtocht
  • Een rendiersafari
  • Een sneeuwscooter
  • Langlaufski’s
  • Sneeuwschoenen

Een onderscheidende manier om rond te trekken en direct de mogelijkheid om kennis te maken met de lokale manier van leven. Sluit af met één van de vele heerlijke streekgerechten en blik terug op weer een fantastische dag. Alle ingrediënten voor een reis om nooit te vergeten. (Lapland reizen iglo informatie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.