Lapland maakt op iedereen een onuitwisbare indruk! Een fantastische ervaring! Zeker als je wilt overnachten in een iglo.
Lapland is mogelijk het mysterieuze en onontdekte plekje van Europa. Boven in het uiterste puntje van Scandinavië ligt een land dat rechtstreeks afkomstig lijkt uit een kerstverhaal. Door de ligging dicht bij de poolcirkel is het gebied het grootste gedeelte van het jaar bedekt onder een dik pak sneeuw. De woeste omgeving is nog onaangeroerd door de mens en lokale bewoners leven vreedzaam met de flora en fauna die Lapland uniek maken. Eindeloze bossen, prachtige schilderachtige meren en bergen maken dit een veelzijdig gebied dat iedere bezoeker zal blijven verbazen. Bovendien heerst er een sfeer die u nergens anders vindt. Maak kennis met een eeuwenoude cultuur die open staat voor iedereen die meer over dit gebied wil weten. 
 

Lapland reizen glazen iglo:

Ervaar Lapland vanuit een glazen iglo

Lapland reizen glazen igloHet landschap van Lapland is prachtig en het liefst zou u hier dag en nacht van willen genieten. Wanneer u kiest voor een verblijf in de speciaal ontworpen glazen iglo’s is dit mogelijk. Slaap onder een glazen dak en heb vrij zich op een prachtige sterrenhemel die nog helderder is dan u gewend bent. Wordt één met de natuur op deze fantastische locatie.

Met een beetje geluk is het zelfs mogelijk om vanuit uw accommodatie het Noorderlicht te aanschouwen. Het wereldberoemde natuurverschijnsel dat nergens beter te zien is dan in magisch Lapland. 

Een overvloed aan mogelijkheden

Wanneer u Lapland bezoekt hoeft u zich in ieder geval niet te vervelen. Er zijn tal van activiteiten die u tijdens uw verblijf kunt ondernemen. Activiteiten die karakteristiek zijn voor dit gebied en aansluiten bij de eeuwenoude tradities van de lokale bevolking. Een perfecte manier om Lapland echt te ervaren. Overweeg bijvoorbeeld de volgende activiteiten:

  • Een traditionele sledehondentocht
  • Vissen op de bevroren meren
  • Het eten van de vele lokale streekgerechten
  • Langlaufen door de uitgestrekte bossen
  • Huur een sneeuwscooter om de omgeving te ontdekken

Op deze wijze heeft u de mogelijkheid om het echte Lapland te ontdekken. Een gebied vol tradities en bovenal met een fantastische natuur. Een reis om nooit meer te vergeten.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.