Nergens ter wereld is de winter zo magisch en intens als in Lapland. Het gebied in het noorden van Scandinavië ligt dicht bij de poolcirkel waardoor de winters lang en streng zijn. Sneeuw en ijs beheersen het dagelijks leven en de manier waarop de lokale bevolking leeft is hier volledig op afgestemd. Een ongerepte natuur met vele prachtige plekken maakt dit een bijzonder interessante vakantiebestemming voor iedereen die eens een echte winter wil ervaren. Laat je verrassen door de bijzonder gastvrije bevolking en hoe het is om te leven in een winterwonderland. Kies daarom voor één van de Lapland reizen in december. 
 

Lapland reizen december.

Besneeuwde bossen en bevroren meren!

Lapland reizen decemberEenmaal in Lapland aangekomen zult u kennis maken met een betoverend landschap. Een landschap dat in zijn greep wordt gehouden door de elementen.

De ruige bossen zijn bedekt door een dikke laag sneeuw en de vele schilderachtige meren zijn grotendeels bevroren. Wanneer u door dit bergachtige gebied reist zult u waarschijnlijk vele wilde dieren zoals elanden, wolven en beren spotten. Een ongerepte natuur die op harmonieuze wijze samenleeft met de plaatselijke bevolking. Verplaats u op traditionele wijze met een sledehondtocht of huur een sneeuwscooter voor een spectaculaire ontdekkingstocht. Lapland heeft voor iedereen wat te bieden. 

Maak kennis met het Lapse leven!

Leven in Lapland is een uitdaging gezien de extreme omstandigheden. De plaatselijke bevolking heeft een manier ontwikkeld om hier uitstekend mee om te gaan. Laat u verrassen door hun levenswijze en interessante cultuur. De gastvrije bevolking geeft u graag een inkijkje in hun leven. Uniek en fascinerend tegelijk. Een keuze voor Lapland in december is gemakkelijk te verklaren om de volgende redenen:

  • oogverblindende en ongerepte natuur
  • gastvrije en authentieke bevolking
  • Vele traditionele activiteiten in de regio
  • Een heerlijke lokale keuken
  • Ervaar de winter zoals de winter bedoeld is

Geniet van de sereniteit van dit dunbevolkte gebied. Het geeft u de mogelijkheid om te ontsnappen aan de drukte van de westerse wereld. Uw kans om weer terug te keren naar de basis van het leven. 

Meer pagina’s met informatie over Lapland reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.