Naar Lapland in de maand april? Van plan om in de maand april een mooie reis door Lapland te maken, bijvoorbeeld voor een paar dagen of een langere reis? Kom alles te weten over Lapland reizen op deze pagina.
De keuze om een reis door/naar Lapland te maken is een uitstekende beslissing. Het is een prachtig gebied en heeft vele verschillende soorten landschappen. Het zal niet voor eenieder van ons geschikt zijn. Je moet er in principe niet naar toe gaan om van de zon te genieten maar vooral om de wonderbaarlijke natuur te bewonderen. Nu kan je niet zomaar even Lapland gaan bezoeken. Op de eerste plaats is Lapland geen land maar een gebied waardoor de Lappen in vroeger tijden met hun rendieren doortrokken.
 

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

Reis boeken:

Ga hier naar het overzicht van TUI

Ga hier naar het overzicht van Voigt Travel

Lapland reizen aprilLapland ligt in het hoge noorden van Noorwegen, Zweden, Finland en Rusland. Het is belangrijk dat u voor een dergelijke reis u laat leiden door een ervaren reisgids. Ondank dat er goede wegen zijn is het niet verstandig om er alleen te voet op stap te gaan.

Zou je even van de paden afdwalen en de bossen ingaan dan zal je snel verdwalen. Je weet ook niet wat je moet doen als een van de wilde beren tegenkomt. Ook zijn er in het wild nog veelvraten, herten en elanden.

Zomermaanden

Tijdens de zomermaanden kun je er goed wandelen, kanoën duiken en vissen. Er zijn ook diverse tochten te maken over het water. Je moet, voordat je naar Lapland gaat, het gebied uit moeten zoeken wat je wilt gaan bewonderen. Je kan de bergen met de diepe fjorden gaan bewonderen in het westen van Noorwegen.

Naar het binnenland van Noorwegen en vandaar uit naar Zweden, Finland en Rusland gaat het landschap over in een heuvelachtig gebied naar een laagland met toendra’s en oerbossen, moerassen en meren.

Lapland reis maken in de maand april?

De maand april.
Lapland kent twee seizoenen namelijk het winter- en het zomerseizoen. De winter duurt van november tot en met maart. Dus als je in april van plan bent ernaartoe te gaan is dat wel een geschikte maand omdat dan de zomer begint maar zorg wel voor warme thermokleding. Het kan soms nog behoorlijk koud zijn.

Niet zo koud als in de winter want dan het 30 graden vriezen. Door op één van de blauwe links te klikken kom je meer te weten over het maken van een mooie reis naar Lapland in de maand april o.a.

Voor reiservaringen en een blog, kan je ook eens een kijkje nemen op: Rondreis.net.

Meer informatie over Lapland reizen en vakanties vindt u hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.