Verken op eigen houtje verrassend Lapland, op basis van een individuele reis.
De winters in Nederland worden korter en het is alweer geruime tijd geleden dat er een flink pak sneeuw is gevallen. Wanneer u deze magische sfeer mist is een individuele reis naar Lapland een interessant alternatief. In dit reis zijn de winters nog lang en gaat het landschap gedurende het grootste gedeelte van het jaar schuil onder een dik pak sneeuw. Trek met een door sledehonden voortgetrokken slee door de eindeloze bossen zonder iemand tegen te komen.
 
Lapland is een gebied met een magische sfeer en ervaart de winters nog zoals ze ooit bedoeld zijn. Maak kennis met een gebied dat gedomineerd wordt door de natuur, de elementen en een aanstekelijke cultuur. Kies voor een individuele reis naar Lapland en ervaar de winter van uw leven. Op deze pagina komt u meer te weten over een unieke individuele reis Lapland.
 

Individuele reis Lapland:

De plek om het Noorderlicht te bekijken.

Individuele reis LaplandEen bekroning op uw bezoek aan Lapland kan het aanschouwen van het Noorderlicht zijn. Door de ligging van Lapland dicht bij de poolcirkel is dit één van de weinige plekken waar u dit fascinerende groene lichtschijnsel kunt waarnemen. Jaarlijks trekt dit tienduizenden geïnteresseerden en veel mensen hebben zich voorgenomen om dit wonder van de natuur eens in hun leven te bezoeken.

Laat u vooraf goed informeren over de beste plek en periode om het Noorderlicht ook daadwerkelijk te zien. Een magische ervaring die u eigenlijk alleen in Lapland kunt meemaken.

Er is genoeg te doen in Lapland.

De manier van leven in Lapland is anders dan u gewend bent en daarom bijzonder fascinerend. Maak kennis met de manier waarop de lokale bevolking zich al decennialang haar leven slijt. Ervaar het zelf en ga:

  • Vissen in de bevroren meren
  • Op bezoek bij een rendierenfarm
  • Eten bij een lokale familie
  • Op ontdekkingstocht met sledehonden
  • Langlaufen door de uitgestrekte bossen

Geschikte bestemming voor een wintersportvakantie

Lapland is bovendien een bijzonder geschikte bestemming voor een wintersportvakantie. Er zijn bijzonder veel pistes en tochten uitgezet, waarbij u vanaf de ski’s een uniek inkijkje heeft in deze fantastische omgeving. Lapland is een bestemming die iedereen zou moeten overwegen. 

Wanneer je meer te weten over wilt komen over een rondreis Lapland dan kan je op één van de blauwe links klikken. Je komt bij de specialist terecht waar je de mooiste reizen kunt bekijken. Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie individuele rondreis door Lapland. Voor algemene reiservaringen: Rondreis.net.

Meer te weten komen over een rondreis of vakantie in Lapland, bekijk de pagina’s hieronder:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.