Kom op deze pagina veel meer te weten over leuke husky reizen door Lapland.
Lapland is een prachtig gebied, met veel natuurwonderen. Niet alle plekken die de moeite waard zijn, zijn echter goed begaanbaar. Gaat u met husky’s op Tour? Dan krijgt u wel de mooiste plekken te zien. De ervaring is enorm bijzonder. De honden zijn daar helemaal in hun element en het is de ultieme Lapland ervaring. Op deze pagina komt u meer te weten over een mooie husky reis Lapland en heeft u de mogelijkheid om een reis te boeken door Lapland.
 

Husky reis Lapland.

Gids op reis
Husky reis LaplandDe lengte van de trip kunt u zelf bepalen. Zo kunt u kiezen voor een korte husky-safari of een uitdagende expeditie van meerdere dagen. U begint natuurlijk met het kennismaken met de honden. Gaat u zelf de slee sturen? Dan wordt u uitgelegd hoe de husky’s te sturen zijn. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen alleen mee te rijden en de slee niet zelf te besturen. Er is altijd een gids die mee gaat op husky-safari. Dit om meerdere redenen.

  • Veiligheid
  • Direct van alle informatie voorzien
  • Goed bekend met de husky’s
  • Wegwijs

Meer Lapland zien

Naast de husky ervaring, heeft Lapland véél meer te bieden. Zo kunt u tijdens uw trip ook de sneeuwvlakte af op een sneeuwscooter, langlaufen, sauna’s met echte wakken bezoeken en op jacht naar het noorderlicht. Een combi van meerdere dingen is dan ook goed mogelijk. Uiteraard ziet u dankzij de husky’s al heel veel van het prachtige Lapland.

Rust in Lapland

Of u één dag met de husky’s op pad gaat, of echt de hele vakantie is natuurlijk aan u. U zult zich echter nooit vervelend met deze prachtige honden. U gaat ze verzorgen, spant ze zelf in op de slee en leert misschien ook wel om ze leiding te geven. Husky reizen worden niet in grote groepen gedaan.

Rustiger voor de honden en een betere ervaring voor u. U krijgt zo alle aandacht van de gids, en kunt echt ontspannen op deze trip. Want als u ergens weg van alles bent, dan is dat hier wel. Tijdens uw husky reis in Lapland kunt u kiezen voor verschillende verblijven. Een luxe hotel, een knusse bungalow of een blokhut behorende allemaal tot de mogelijkheden. Maar net wat u fijner vindt.

Meer informatie over vakanties en rondreizen door Lapland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.