Geniet van een georganiseerde reis door Lapland.
Lapland is geen alledaagse vakantiebestemming en veel mensen weten niet wat voor pareltje er verborgen licht in het uiterste noordelijke puntje van Scandinavië. Een gebied dat gedomineerd wordt door dikke lagen sneeuw en lage temperaturen, maar waar de natuur en de lokale bevolking zorgen voor een unieke sfeer. Een gebied waar het bijna het hele jaar kerst lijkt te zijn. Kies voor georganiseerde reis door Lapland en laat u langs alle hoogtepunten van dit unieke gebied leiden. Trek op traditionele wijze door de uitgestrekte landschappen en maak kennis met de bijzonder en gastvrije lokale bevolking. Een ervaring om nooit te vergeten. Hieronder leest u meer over een georganiseerde reis in Lapland. 
 

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

Reis boeken:

Ga hier naar het overzicht van TUI

Ga hier naar het overzicht van Voigt Travel

Georganiseerde reis Lapland:

Maak kennis met alles wat Lapland uniek maakt

Georganiseerde reis LaplandLapland is op veel vlakken niet te vergelijken met ons eigen land. Zo zijn een aantal zaken die wij vanzelfsprekend vinden, in Lapland helemaal niet vanzelfsprekend. Door de vele sneeuw zijn wegen vaak onbegaanbaar en is de afstand tot het volgende plaatsje meestal uren rijden. Tegelijkertijd is dit ook direct de charme van het gebied. De plaatselijke bevolking gaat hier op natuurlijke wijze mee om. Ervaar zelf hoe het is om in dit gebied te leven en laat u hierbij op professionele wijze begeleiden. Zo zal u bijvoorbeeld de volgende dingen ondernemen.

  • Ontdek de omgeving op een spectaculaire sneeuwscooter
  • Een sledehondentocht door de uitgestrekte bossen
  • Vang uw avondmaaltijd door te gaan ijsvissen
  • Bezoek een rendierenboerderij
  • Genieten van lokale gerechten met streekproducten

Overnacht en verblijf op unieke locaties

Uiteraard zijn er in Lapland ook gewoon moderne hotels met alle gebruikelijke faciliteiten te vinden. Voor de ultieme Lapland is het echter ook mogelijk om op een andere manier te overnachten. Kies voor een traditionele blokhut en leef zoals een groot gedeelte van de lokale bevolking leeft.

Daarnaast heeft u in Lapland ook de mogelijkheid om te overnacht in het ijshotel. Een hotel waar alle van ijs is. Het hotel gaat volledig op in haar omgeving en is een zeer bijzondere ervaring. Ervaar Lapland zoals het is: de ultieme balans tussen mensen en natuur met een unieke sfeer.

Meer informatie over vakanties en rondreizen door Lapland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.