Lapland: Het sprookjesland dat echt bestaat. Kom op deze pagina alles te weten over complete reizen door Lapland.
In het uiterste noorden van Scandinavië ligt een gebied dat even schilderachtig als avontuurlijk is. Lapland is een gebied met talloze gezichten. Zo beschikt Lapland over een ongerepte natuur. Een natuur die bestaat uit bergen, bossen, bergen en meren. Door de strenge en lange winters wordt het landschap gedurende vele maanden van het jaar bedekt onder een dik pak sneeuw. Deze combinatie zorgt voor een magische sfeer die u nagenoeg nergens op wereld zult vinden. Meer te weten komen over de complete reizen door Lapland? Bekijk dan hieronder meer informatie.
 

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

Reis boeken:

Ga hier naar het overzicht van TUI

Ga hier naar het overzicht van Voigt Travel

Complete reis door Lapland maken?

De thuishaven van de kerstman

Volgens alle verhalen komt de kerstman oorspronkelijk uit Lapland. In Fins Lapland is het zelfs mogelijk om het huis van de kerstman te bezoeken. Wanneer u door Lapland trekt zult u direct de koppeling met kerst maken. De besneeuwde dennenbomen en korte dagen geven een onafgebroken kerstsfeer.

De gezellige plaatsjes in Lapland en de bijzonder gastvrije bevolking zorgen voor een onvergetelijke beleving. In Lapland lijkt de tijd even stil te staan. U kunt hier volledig ontsnappen aan de drukte van alledag. Het afgelegen Lapland is ver van de drukke steden en het ritme ligt hier aanzienlijk lager. De perfecte omgeving om even helemaal tot rust te komen en romantisch samen te zijn.

Eindeloos veel te beleven

Complete reis LaplandNaast de heerlijke en magische sfeer van Lapland is er bijzonder veel te doen in het gebied. U hoeft zich geen moment te vervelen. Er zijn namelijk tal van manier om de omgeving te ontdekken en kennis te maken met de unieke manier waarop de mensen hier nog leven. Hier volgen enkele van de meest populaire activiteiten die u in Lapland kunt ondernemen:

  • Overnacht in een ijshotel of glazen iglo
  • Huur een sneeuwscooter om de omgeving te ontdekken
  • Ga ijsvissen op de bevroren meren
  • Maak kennis met lokale streekgerechten
  • Onderneem een sledehondentocht
  • Bezoek een rendierenboerderij

Door bovenstaande activiteiten ervaart u echt op welke wijze de lokale mensen hun leven leiden onder de bijzondere omstandigheden in Lapland. Ook leert u de prachtige omgeving vanuit een uniek perspectief kennen. Alles voor een onvergetelijke en fascinerende vakantie. Meer te weten komen over een bijzondere reis of vakantie in Lapland of de reiservaringen, dan kan je eens een kijkje nemen op: Rondreis.net.

Meer informatie over vakanties in Lapland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.