Benodigdheden voor een reis door Lapland?
Gaat u op vakantie naar Lapland? Dan vergt dat goede voorbereiding. Zo moet u goed nadenken over wat u allemaal mee neemt. Welke kleding is fijn om daar te dragen? En wat voor producten zijn handig om mee te nemen? U vind hier alle benodigdheden voor een reis naar Lapland. Hieronder meer weetjes over de benodigdheden voor een reis door Lapland.
 

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

Reis boeken:

Ga hier naar het overzicht van TUI

Ga hier naar het overzicht van Voigt Travel

Benodigdheden voor een reis door Lapland?

Goed voorbereidt tegen de kou
Benodigdheden reis LaplandDe gemiddelde jaarlijkse temperatuur van Lapland is 1 graad. In de zomer kan het een graad of 13 worden maar in de winter is -20 niet abnormaal. Het is er dus belangrijk om goede kleding aan te hebben. Als u het koud heeft, is er niets aan. Hoe mooi het landschap ook is. Vergeet geen thermo-ondergoed mee te nemen, de basis voor een warme outfit.

Ook een thermo legging en thermo sokken zijn belangrijk. Daarnaast moet de kleding, net als bij het skiën, waterdicht zijn. Wintersport speciaalzaken hebben alles in huis voor uw trip naar Lapland. Tevens moeten de schoenen speciaal voor dit klimaat gemaakt zijn. Op veel expedities die u gaat doen tijdens de reis naar Lapland, krijgt u laarzen aangeboden. Toch is het ook van belang uw eigen snowboots te hebben. Waterdicht en met een stevig profiel.

Denkt u ook aan:

Kleding is natuurlijk het belangrijkste. Maar naast kleding, zijn er nog meer dingen die u niet moet vergeten. Lapland is natuurlijk geen gebied met perfecte bereikbaarheid. Dat betekend dat net zoals op een eiland, sommige producten erg duur zijn. Als u van een wijntje houdt, dan kunt u het beste zelf wat mee nemen.

De kosten hiervoor liggen in Lapland namelijk erg hoog. Wat u verder niet moet vergeten, ziet u hieronder.

  • Een goede camera
  • Een thermosfles
  • Handschoenen met vingers én wanten
  • Kaart van het gebied
  • Goede en stevige rugzak voor excursies

Een reis naar Lapland vraagt om meer voorbereiding dan een weekje naar de zon. Niet zo gek, want de omstandigheden zijn er heel anders. Toch is de voorbereiding alleen maar leuk. Zo kunt u tijdens het voorbereiden van de trip, al lekker genieten van de voorpret! Heel veel plezier met het boeken van een mooie reis naar Lapland, klik hieronder op “bekijk de reizen” en u gaat naar de specialist toe op het gebied van Lapland reizen.

Bekijk hieronder enkele pagina’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.