Lees hier verder over de begeleiden reis in Lapland ->

Begeleide reis Lapland

Laat u door het betoverende landschap van Lapland leiden.

Begeleide reis LaplandIn Nederland leiden we een bijzonder georganiseerd leven en bij afwijkende weersomstandigheden is direct het gehele land in chaos. In Lapland zullen de mensen hier waarschijnlijk raar tegenaan kijken. In dit gebied hebben ze namelijk geleerd om om te gaan met extreme weersomstandigheden. De winters zijn hier lang en regelmatig ligt hier enkele meters sneeuw. Ook onder deze omstandigheden gaat het normale leven gewoon door. Lapland is een unieke plek in het noorden van Scandinavië. Niet alleen de manier van leven is bijzonder, maar het fantastische ongerepte landschap is het bezoeken ook zeker waard. Ervaar het zelf en kies voor een begeleide reis naar Lapland. Bekijk hieronder meer informatie over een begeleide reis Lapland en unieke informatie wat er allemaal mogelijk is. (Begeleide reis Lapland tip)

Bekijk hier de begeleide reizen door Lapland >>

 Begeleide reizen voor Lapland en omgeving:

Een unieke reis naar Lapland boeken? Bekijk hieronder de reisorganisaties:

Begeleide reis Lapland          Begeleide reis Lapland
Begeleide reis Lapland           Begeleide reis Lapland

Begeleide reis Lapland:

Leer alle kanten van Lapland kennen!

Door Lapland trekken is anders dan bij een willekeurige andere vakantiebestemming. De weersomstandigheden en de uitgestrektheid van het gebied vragen om een andere benadering. Wanneer u kiest voor een begeleide reis zult u het gebied in stijl verkennen. Hierbij krijgt u een goed beeld van de manier van leven in Lapland en krijgt u een inkijkje in de prachtige omgeving. Enkele activiteiten zijn:

  • Overnachten in een heus ijshotel
  • Een trektocht met sledehonden
  • Een verblijf in een traditioneel Laps dorp
  • Langlaufen door de bossen
  • Begeleide reis LaplandEen bezoek aan een rendierenboerderij

Al snel krijgt u waardering voor de natuur en de manier waarop de lokale bevolking haar leven hierop aangepast heeft.

Het Noorderlicht als absoluut hoogtepunt!

Naast de mooie natuur en een fascinerende manier van leven heeft Lapland nog veel meer te bieden. Het absolute hoogtepunt van het gebied is de mogelijkheid om het Noorderlicht te aanschouwen. Dit magische schijnsel is één van de wonderen van de natuur en bijna nergens zo goed te zien als in Lapland. Door de ligging dichtbij de poolcirkel is dit groene schijnsel in bepaalde periodes van het jaar te zien in het gebied. Een unieke ervaring die jaarlijks vele bezoekers naar het gebied trekt. Bereid uw bezoek goed voor en informeer wat de beste tijd en locatie zijn om het Noorderlicht te zien. De absolute bekroning op een onvergetelijke reis. (Begeleide reis Lapland informatie)

Boek nu een prachtige reis naar Lapland en bekijk het actuele reisaanbod door op één van bovenstaande links te klikken bij de reisorganisaties. Een mooie reis naar Lapland maken dat zorgt voor een onvergetelijke ervaring!

Meer informatie over vakanties in Lapland en reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.